#8108 new
Manar Mans

Hoe Avg Internet Security voor Mac te installeren ?

Reported by Manar Mans | July 31st, 2020 @ 05:29 PM

Controleer allereerst de AVG-vereisten. En als uw systeem klaar is voor installatie met een goede internetverbinding, volg dan de onderstaande stappen om AVG te installeren met uw licentienummer: Avg Internet Security for MAC-

Stap 1 - Verbind eerst uw systeem met een goede internetverbinding en open vervolgens de browser.

Stap 2 - Daarna kopieert u die link op avg.com. En plak. Ga vervolgens na het openen op de site naar de LOGIN TO AVG MY ACCOUNT-pagina.

Stap 3 - Ga nu in het geval van nieuwe AVG-gebruikers naar het tabblad ACCOUNT MAKEN. Voer alle gevraagde informatie in het formulier in en maak vervolgens een nieuw account aan en registreer. Als u een bestaande gebruiker bent en al een AVG-account heeft, log dan in met het AVG-account.

Stap 4 - Daarna controleert u alle AVG-producten en kiest u degene die geschikt is voor uw apparaat. Klik op het geabonneerde product op de knop DOWNLOAD. Het kan automatisch downloaden of u de opties laten zien; U moet op OPSLAGBESTAND klikken.

Stap 5 - Controleer nu uw map en open het gedownloade EXE-bestand.

Stap 6 - Daarna installeert u AVG met licentienummer door op uw tabblad RUN INSTALLATION te klikken. Tijdens het installatieproces verschijnt het vak en voert u de AVG-activeringscode in op het vak.

Stap 7 - Dien nu uw AVG-activeringscode in of activeer de AVG-software op avg.com/activation URL.

Stap 8 - Vervolgens gaat u akkoord met de voorwaarden en volgt u de richtlijnen en klikt u op IK GA AKKOORD / JA.

Stap 9 - Daarna voltooit u het proces om AVG te installeren met het licentienummer met de laatste knop. Start het systeem opnieuw op en start uw eerste scan met AVG. Ga voor meer informatie naar AVG belgie contacteren

No comments found

Please Sign in or create a free account to add a new ticket.

With your very own profile, you can contribute to projects, track your activity, watch tickets, receive and update tickets through your email and much more.

New-ticket Create new ticket

Create your profile

Help contribute to this project by taking a few moments to create your personal profile. Create your profile ยป

GitX is the nice-looking gitk clone for OS X

People watching this ticket

Pages